Ege Seramik, İtalya’da Türk Seramiğini Tanıttı

Özgün tasarımları ve ileri teknoloji ile sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleştirilen Cersaie Fuarı’na katıldı.

Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuar’ı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırladı.

Türk seramik sektörünün lider markalarından Ege Seramik, takipçilerine ve mekanlarında göz alıcı tasarımları tercih etmek isteyenlere Autumn koleksiyonunda yer verdiği şık modeller ile merhaba dedi. Ege Seramik, katıldığı fuarda Autumn koleksiyonu ile sonbahar ve kış mevsimlerinin seramik trendlerini de ziyaretçilere sundu.

Autumn koleksiyonda yer alan seriler, zengin ebat ve renk seçenekleriyle beraber estetiği rahatlıkla, sıradışılığı zarafet ile birleştirerek sonbahar ve kış mevsiminin sıcak ve samimi geçmesini vaad etti. Koleksiyonda yer alan Fiji, Echo, Brisa, Fusion, Santiago, Gio, Beverly, Edgewood, Monroe, Magma, Nova, Canvas, Himba, Timber, Motto ve Elements serileri farklı tarz ve dokuları ile ziyaretçilerin beğenisini topladı.

İhracat Pazarlarımızı Genişletiyoruz.

Cersaie Fuarı’na katılımlarıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat; ‘’ Sektörün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Cersaie Fuarı ile dünyanın çeşitli yerlerinden gelen birçok ziyaretçiye ulaştık ve ürünlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık. İhracat pazarlarımızın sürekliliği ve gelişimi hedefi ile katıldığımız fuarda ürünlerimizin ilgi çekmesi bize gurur veriyor. ‘’ dedi.

Ege Seramik Markasını Ön Plana Çıkardık.

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Autumn koleksiyonumuzda yer alan serilerimizle fuarda en çok ilgi gören firmaların başında geldik. Cersaie Fuarı ile beraber uluslararası platformda Ege Seramik markasını ön plana çıkarmaya hedefledik ve başardık. Dış pazara yönelik gerçekleştireceğimiz yatırımlarımız ile önümüzdeki dönemde uluslararası arenada daha da iddialı hale geleceğiz. ‘’ dedi.

Cersaie Fuarı’nda Sergilenen Ürünlerden Bazıları;

Edgewood;

Ahşabın doğal dokusunu modern ve şık tasarımlarla birleştiren Edgewood, yanık ahşap görüntüsü ile sonbahar aylarında mekanlarınızda sıcak bir atmosfer oluşturuyor.

Magma;

Renk zıtlıklarının çarpıcı görüntüsü Magma serisi ile bir araya gelerek göz alıcı mekanlar oluşturuyor. Metal efektlerin ön plana çıktığı seri, doğal görünümüyle beğeni topluyor.

 Elements;

Minimalist bir görünüme sahip olan Elements serisi, yaşam alanlarınızı sadelikten gelen incelikle buluşturarak modern mekanlar oluşturma fırsatı sağlıyor.