Ege Seramik, Kusursuz Serileri İle Yapı Fuarı’nda.

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Fuarda yapı sektöründe yer alan önemli markalar standlarında yeni serilerini ve tasarımlarını sergileyecek. Fuara geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türk ve yabancı sektör profesyonelleri, temsilcileri ve bireysel müşterilerin katılım göstermesi bekleniyor.

Kusuruz serileri ile her sene olduğu gibi bu yılda Yapı Fuarı’nda yerini almaya hazırlanan Ege Seramik, yeni serilerini Salon 9 Stand 301’de profesyonellerle buluşturacak. Seramik sektörünün lider markası Ege Seramik, elegant ve şık serilerinin yer aldığı koleksiyonu ile yine dikkatleri üzerine çekecek.

Birbirinden farklı dokuların kullanıldığı koleksiyonda Ege Seramik, ahşap, mermer, modern ve klasik serileri ile farklılık yaratacak.

Fuarda sergilenecek seriler

Ahşabın doğal hali ve sıcaklığı Himba, Marvel Wood ve Motto serileri ile ziyaretçileri büyüleyecek. Mermerin dayanıklılığı ve güçlü görüntüsü Crown, Delta, Sardinia, Slice, Soho, Terra, Touch ve Venüs serileri ile seramikle bütünleşecek. Modern mekan sevenler için ise, Albis, Amazon, Carmen, Drop, Florence, Game, Havana, Love, New York, Paradise, Pixel ve Step serileri alternatifler sunacak. Klasikten vazgeçemeyenler için ise, Antique serisi dikkati çekmesi beklenen ürünler arasında yer alıyor.