Ege Seramik, Yetkili Satıcılarıyla Antalya’da Bir Araya Geldi

Ege Seramik her sene olduğu gibi bu yılda Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya geldi. 13-16 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya Side’deki Sueno Hotel Beach’te yapılan toplantıda Ege Seramik’in 2014 hedefleri ve planları bayilere aktarıldı.

Her alanda yaptığı yeni yatırımlarla ve çalışmalarla sektörde her geçen gün gücünü arttıran Ege Seramik, gerçekleştirdiği toplantıda 2013 yılını değerlendirirken 2014 yılı için hedeflenen çalışmalarını yetkili satıcıları ile paylaştı.

2013 Yılında Önemli Projeler Devreye Alındı.

Toplantıda 2013 yılında gerçekleştirilen projeler yetkili satıcılar ile paylaşıldı.

2013 yılında devreye aldığı modernizasyon yatırımı ile  katma değerli ürün portföyünü her geçen gün geliştiren Ege Seramik, Ar-Ge, Ür-Ge ve Pazarlama çalışmalarıyla 2013 yılında sektörde adından söz ettirdi.  Sektörde geliştirdiği eşsiz tasarımlarıyla Türk Seramik sektörüne yön veren Ege Seramik, 2013 yılında geliştirdiği mobil uygulama ile teknolojide de iddialı markalar arasında yerini aldı. Ayrıca 2013 yılı içerisinde Avrupa, Amerika ve Türkiye’deki önemli fuarlara katılım gösteren Ege Seramik, yeni serilerini yıl içerisinde takipçileriyle paylaştı ve büyük beğeni topladı.

Umutluyuz, Kararlıyız.

Toplantıda konuşan Ege Seramik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat; ‘’ Ege Seramik olarak büyümeye devam ediyoruz. Yaptığımız yatırımlar ile ürün yelpazemizi genişletip hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz. 2014 yılında çok çalışıp tüm hedeflerimize ulaşacağız. ‘’dedi.

Toplantıda 2013 yılında Türkiye derecelerine ödülleri verildi. Ege Seramik ve Ege Vitrifiye 2013 Türkiye 1.’lik ödülünü Mehmet Ceylan Yapı Malzemeleri alırken Ege Seramik 2.’lik ödülünü Temka Yapı Malzemeleri 3.’lük ödülünü ise Te-Maser Yapı Malzemeleri aldı. Ege Vitrifiye 2.’lik ödülünü Meskar Yapı Malzeleri, 3.’lük ödülünü ise M.R.H Gençler İnşaat aldı. Toplantıda bayilere ödüllerini Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Ege Seramik Fabrika Müdürü Mehmet Çifçi ve Ege Seramik Satış Müdürü Mustafa Akbacı takdim etti. Toplantıda ayrıca Türkiye çapındaki 14 bölgenin ciro birincisi olan yetkili satıcılarına da ödülleri verildi.

Ödül töreni sonrasında konuşan Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı; ‘’ Ege Seramik olarak şuana kadar sağladığımız kaliteli hizmetlerle sektörün bir numarası olmayı başardık ve daha çok çalışarak sektördeki liderliğimizi devam ettireceğiz. Yıl boyunca bize destek olan tüm bayilerimize teşekkür ederiz. Aynı zamanda ödül almayı hak eden bayilerimizi kutlar, tüm bayilerimize 2014 yılında başarılar dilerim.’’ dedi

Toplantı ve ödül töreni sonrasında konuşan Ege Seramik A.Ş. Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ İnşaat sektörü hızla büyüyor, değişen konut yapısı ve tüketici beklentileri sektörde canlılığını sürdürüyor. Türk Seramik sektörünün lider markası Ege Seramik, sektördeki talepleri kaliteli ve hızlı şekilde karşılamaya devam ediyor. Sektördeki bilgi birikimi ve tecrübesi ile geliştirdiğimiz zengin ürün portföyümüzle değerli bayilerimize ve müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.’’dedi.

Toplantı ve ödül töreni sonrasında gala gecesinde sahne alan Banu Karaca söylediği şarkılarla gala gecesine katılan bayilere eğlenceli saatler yaşattı.