2013

Ege Seramik ve Ege Vitrifiye, Mobil Aplikasyonu İle Teknolojide de İddialı

Türk Seramik sektörünün lider markası Ege Seramik ve Vitrifiye sektörünün lider markası Ege Vitrifiye geliştirdikleri mobil uygulama ile sektörlerinde olduğu gibi dijital iletişim kanallarında da öncü olmaya devam ediyor.

IOS ve Android işletim sistemli cep telefonları ve tabletler için geliştirilen Ege Seramik Uygulaması kolaylıkla indirilebilme ve kullanılabilme özelliği ile dikkat çekiyor.

Kullanıcılar bu uygulama ile Ege Seramik ve Ege Vitrifiye hakkında tüm bilgilere ulaşabiliyor, ürünleri belirleyeceği kriterlere göre filtreleyebiliyor ve istediği ürünün tüm teknik detaylarına ulaşabiliyor. Ürünlerin mekan içerisindeki uygulamasını ve alternatif renklerin uygulanmasını ‘’ Mekan Giydirme ‘’ modülünü kullanarak inceleyebiliyor.

Kullanıcıya farklı kolaylıklar da sağlayan Ege Seramik uygulaması Satış Noktaları modülü ile il bazında tüm satış noktalarına ulaşabiliyor, bulunduğunuz konuma en yakın satış noktasına yol tarifi alabiliyor.

Uygulama offline ve online çalışma moduyla kullanıcılara internet ortamından bağımsız esnek kullanım olanağı da sağlıyor.

Ege Seramik Uygulaması ile ilgili Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Seramik sektöründe olduğu gibi teknolojide de Ege Seramik öncü marka olmaya devam ediyor. Geliştirdiğimiz uygulama ile kullanıcılar dünyanın neresinde olursa olsun, Ege Seramik’in yeniliklerine, ürünlerine kolaylıkla ulaşabilmenin ayrıcalığına sahip olacaklar. ‘’ dedi.