2013

Ege Seramik, yeni ürünleri ile yaşam alanlarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor

EVEREST;

Dijital baskı teknolojisi ile üretilen mermer desenli 33x99 cm ebadındaki Everest serisine ait sütun görünümündeki Artemis rölyef, koleksiyonda dikkat çekerken aynı zamanda serinin klasik etkisini de arttırıyor. Özel rölyefli Artemis, kendinden bordür ve süpürgelikli yapısı ile uygulama kolaylığı da sağlıyor.

COUNTRY;

Doğalı kadar gerçek ahşap yüzeyli seramik ürünlerden Country serisi, doğal görünümünün yanısıra yüzeyindeki rölyef dokusu ile daha doğal, daha sıcak ve gerçek ahşap hissinde. 60x60, 12x60 ve 30x30 baret mozaikleri ile her türlü tasarıma olanak sağlayan Country, ahşap sıcaklığından ve seramiğin dayanıklılığından vazgeçilemeyen mekânlar için ideal bir çözüm sunuyor.

MARINA;

Digital Tile ürünü Marina serisi, ağaç dokusunun verdiği doğal görünümün yanı sıra dayanıklılığı ile dış mekânlarda da kullanım imkânı sağlıyor. 15x110 cm, 12x60 cm ve 60x60 cm ebatlarında Akağaç, Meşe ve Walnut Rektifiyeli yer karolarının yanı sıra 30x30 cm ebadında Baret Mozaik seçeneği de bulunan Marina Serisi, dayanıklılık ile doğallığı bir araya getiriyor.

DALI;

Tüm dünyada trend olan doğal taş dokusu, Dali serisinde mermer deseni ile vurgulanıyor. Ürün yüzeyinde ise belirgin ve kontrast efektler ön plana çıkıyor. 30x60 cm ve 45x45 cm ebadında dijital baskı teknolojisi ile üretilen serinin 2 ayrı renk alternatifi bulunuyor.

BABYLON;

Digital Tile teknolojisi ile Sırlı granit olarak üretilen Babylon serisi, doğal taş dokusu, mat yüzeyi ve toprak renklerinin kusursuz uyumu ile mekanlarınıza estetik bir hava katmaya geliyor. 30x60, 45x45, 33x33 cm ebatlarına sahip Babylon serisi, güçlü sert efektleri ve mozaik dekorlarıyla mekânlara hareket katıyor.

 


FOSSILWOOD;

Eskitme ahşap dokusu ile Fossılwood serisi, doğanın özgün ve gizemli havasını banyosunda hissetmek isteyenleri mutlu ediyor. Kullanım alanı geniş olan Fossılwood, dekor ve baret mozaikleriyle de alternatif çözümler sunuyor.

SYNERGY;

Beton yüzeylerin ve Cement renginin birleşimi ile modern bir estetik yansıtan Synergy, uyumlu renk seçenekleri ile göz alıcı mekanlar yaratmak için ideal fırsatlar sunuyor. 25x75 cm ebadındaki 2 farklı rölyefli duvar karoları ve 45x45 cm ebadındaki sırlı granit ürünleri farklı mekanlar oluşturma imkanı veriyor.

FORTE STONE;

Digital Tile ürünü Forte Stone, taş görünümü, güçlü yapısı ve dayanıklılığı ile dış mekânlar için ideal bir seri. 60x120 cm ebadındaki Forte Stone serisi geniş alanlarda da kullanılabiliyor. Forte Stone serisi, yüzeyde leke ve iz oluşumunu önlüyor. Ürün, kaymaz yüzeyi ile havuz kenarları için de fonksiyonellik ve estetik vaad ediyor.

PİEL;

Deri dokusundan esinlenerek tasarımı yapılan Piel serisi, 30x60 cm yeni ebadı ve yeni dekorları ile mekânlara hareket getiriyor. Beyaz ve tobacco renk seçeneklerine sahip Piel serisi, yalınlık ve estetiğin bir arada olduğu modern bir dünya sunuyor. İç mekânlarda ve banyolarda kullanılabilen Piel serisi, dekor seçenekleri ile oluşturulan farklı kombinasyonlarla benzersiz bir atmosfer yaratıyor.

KATYA;

30x60 cm ebadındaki Katya duvar karosu, ahşap dokunun parlak yüzey ile birleşmesiyle farklı tarzları harmanlıyor.

Doğanın armağanı ahşap, doğal görünümünü ve zarafetini banyolarınıza taşıyor. Katya serisi, fildişi, bej ve kahve renklerinin yanı sıra altın ve platin ışıltılı madalyon ve bordürler ile banyolarınıza şıklık katıyor.

MİLANO;

Digital Tile teknolojisi ile sırlı granit olarak üretilen Milano serisi, farklı uygulama alternatifleri, zengin desen ve renk seçenekleri ile fark yaratmak için geliyor. Modern ve etnik desenlerinin yanı sıra eski çini karosunu andıran tasarımı ile klasik, modern ve doğal çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor. 20x20 cm ebadında mavi, gri ve bej renk seçenekleri ile üretilen Milano serisi, antiasit özelliği ile dikkat çekiyor.