2013

Ege Seramik'ten Ahşabın Sıcaklığını Yansıtan Seriler

Ege Seramik, doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı ahşap koleksiyonu ile evinizin her köşesine taşınıyor.

 
Ege Seramik portföyünde yer alan ahşap görünümlü Fossilwood, Sandal Wood, Ottowa, Marina ve Country seramikler estetik ve dekoratif bir anlayışla sırlı granit malzemenin dayanıklılığını bir arada sunuyor. Kullanıldığı mekana doğal bir zenginlik sağlayan ahşap görünümlü zeminler minimalist, modern ve vintage gibi birçok tarzla bütünleşiyor.
 
Autumn Collection 2013 koleksiyonunda farklı ebat ve renk alternatiflerine sahip Adonis ve Marvel Wood serileri, iç ve dış mekanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Ege Seramik’in doğayı kıskandıracak kadar doğal görünümlü ve dayanıklı ahşap serileri mekanlarınızın vazgeçilmez trendleri arasında yerini almaya aday.
 
MARVEL WOOD;
 
Digital Tile ürünü olarak üretilen Marvel Wood serisi, renklendirilmiş ahşap dokusuyla kullanıldığı ortama canlılık katıyor. 60x60 cm ebadına sahip Marvel Wood serisi, rölyefle desteklenerek daha doğal görünüme kavuşuyor.
 
Trend renklerin hâkim olduğu Marvel Wood serisi, alternatif döşeme seçenekleri ile kendi tarzınızı yansıtma fırsatı sunuyor.
 
ADONIS;
 
Ahşabın doğal ve sıcak yansıması olan Adonis serisi, doğanın samimiyetini mekanlarınızla tanıştırıyor.
 
45x45 cm ebadında Digital Tile ürünü olarak üretilen Adonis serisi, sırlı granit olarak üretiliyor. Ceviz, Akçaağaç, Meşe ve Merbau renk seçeneklerine sahip seri, banyolarında farklı ahşap dokulara sahip olmak isteyenler için ideal fırsatlar sunuyor.