2013

Mutfak ve Banyolarda Mozaik Şıklığı.

Pre-cut mozaik ürün portföyü ile pazarı domine eden Ege Seramik, sürekli geliştirdiği portföyü ile banyo ve mutfakların ambiyansını değiştirmeye devam ediyor.

 Uygulanması normal mozaikten daha kolay pre-cut mozaikler, mekanlara son derece zengin ve işlenmiş bir görsellik katıyor.

 Ahşap, mermer ve düz renk alternatifleri ile seçim özgürlüğü sağlayan portföye en son eklenen geçmeli sistemdeki mozaik görünümlü ürünler, mekanlarda Ege Seramik farkını ortaya koyuyor.

 Neptune;

 Neptune serisi, kusursuz güzelliğinin yanı sıra turkuaz, bej ve antiasit renk seçenekleri ile kendisine hayran bırakıyor.

 Digital Tile teknolojisi ve Pre-cut tekniği ile duvar karosu olarak üretilen seri, banyo ve mutfaklarda rahatlıkla kullanılabiliyor. 30x60 cm ebadına sahip seri, rölyefli olma özelliği ile ön plana çıkıyor.

 Barcelona;

 Barcelona serisi, kendine özgü dokusu ve güzelliğiyle mekânlarınıza Akdeniz esintisini getiriyor.

 Duvar karosu olarak üretilen Barcelona serisi, mutfak ve banyolarında mozaik şıklığını yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Barcelona serisi, rölyefli dokusu ve zengin görsel alternatifleri ile mekânlarınıza renk katmaya geliyor.

 Woodcut;

 Digital Tile teknolojisi ile üretilen Woodcut serisi, ahşabın sıcaklığını banyo ve mutfaklarınıza taşıyor.

 30x60 cm ebadındaki Woodcut serisi, doğal görünümü ve 2 farklı renk tonu ile mekanlarınıza şık bir hava getiriyor.