2014

Ege Seramik, Amerika Pazarında Güçleniyor.

Her yıl Amerika Birleşik Devletlerinin farklı eyaletlerinde düzenlenen Coverings Fuarı bu yıl 29 Nisan - 02 Nisan tarihlerinde Las Vegas’ta Las Vegas Convention Center’da düzenlenecek.

Her kıtadan katılımcının yoğun olarak katılacağı Coverings Fuarı birbirinden iddialı markaları ve sektör profesyonellerini ağırlayacak.

Her geçen yıl geliştirdiği teknolojisi ve geniş ürün portföyü ile dikkatleri üzerine çeken Ege Seramik, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor.

Katıldığı fuarlarda Türk seramik sektörü denildiği zaman akla ilk gelen firmalardan biri olan Ege Seramik, Las Vegas’taki Coverings Fuarı’nda yeni serilerini sergileyecek.  Mermer, ahşap ve modern dokuların ağırlıklı olarak sergileneceği Ege Seramik standında, Crown, Himba, Myra, Petra, Soho, Terra ve Venüs serileri ilgi odağı olacak.

Coverings Fuarı’na katılımlarıyla ilgili görüş bildiren Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Ege Seramik olarak saat farkı gözetmeksizin tam zamanlı hizmet verme anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu anlayışımızı sürdürebilmek adına Avrupa ve Amerika kıtalarında satış şirketleri kurmuş bulunmaktayız. Bugün itibari ile ciromuzun %40’ını ihracat satışlarımızdan elde ediyoruz. İhracat pazarlarımız arasında öne çıkan ülkeler arasında ABD ilk sırada gelmektedir. Bu yüzden Coverings Fuarı Ege Seramik için oldukça önem taşımaktadır. Fuarda sergileyeceğimiz ürünlerimiz ile ziyaretçilerinden tam not alacağız. ‘’ dedi.