2015

Ege Seramik, Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında.

Ege Seramik, Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında .
 
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın yaptığı Türkiye’nin en değerli 100 markası araştırmasının sonuçları açıklandı.
2015 yılı araştırma sonucuna göre Ege Seramik Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yerini aldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan İbrahim Polat Holding CEO’su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir;
 ‘’ Brand Finance ‘in yaptığı bu  araştırma, Ege Seramik tarafından son yıllarda gerçekleştirilen yatırımların ve istikrarlı büyümenin olumlu sonuçlarını teyit etmiştir ve her geçen yıl önümüze daha büyük hedefler koyup bunlara ulaşma konusundaki azmimizi artırmıştır.
Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik bir yandan müşterilerine kaliteli mal ve hizmet yoluyla müşteri memnuniyeti sağlarken tedarikçi ve ortaklarına da adil ve tatminkar faydalar sağlayarak uzun süreli birliktelikler yaratmıştır.
Bundan sonra da marka değerimizi listenin daha yüksek basamaklarına çıkarmak için çabalarımız artarak devam edecektir. Bu başarıda emeği geçen sermayedarlarımıza , çalışanlarımıza ve müşterilerimize şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.
Bir İbrahim Polat Holding kuruluşu olan ve 1972 yılında üretime başlayan Ege Seramik 1992 yılından bu yana halka açık olan şirketin hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında işlem görmektedir. 150 yetkili satıcısı ve 2000’ e yakın satış noktası ile, yaygın satış ağına sahiptir. Ege Seramik Türkiye’de seramik sektöründe ürün geliştirme faaliyetleri ile pazarı domine eden konumdadır. Ege Seramik 2009 yılında Türkiye’yi dijital baskı teknolojisi ile tanıştırmış ve sektörün gelişimine büyük katkı sağlamıştır.