2016

EGE SERAMİK ALLA TURCA SERİSİ İLE GEÇMİŞİN İZLERİNİ BUGÜNÜN MEKANLARINA TAŞIYOR.

Ege Seramik ‘’Kusursuz Güzellik’’ mottosu ile çıktığı yolda, Alla Turca serisi ile tarihimizin zengin izlerini bugünün mekanlarına taşıyor.

Son dönem mimarisinde, Yaşam alanlarının büyüklük açısından imkan  elverdiği ölçüde hamam konseptli banyoların da eklendiğini görüyoruz. Özellikle bu alanlarda tarihin izlerini taşıyan, çini desenli ürünler dekorasyonun baş aktörleri olarak yerini  buluyor.  

Özgününe uygun şekilde tasarlanan çini desenli ürünler, mermer dokulu ürünlerle birlikte kombinlendiğinde, tarihi kültürümüzü yansıtan zengin atmosferler ortaya çıkıyor. 

25x75 ebatlarındaki Ege Seramik Alla Turca Serisi içinde, farklı desen alternatifleri olduğu gibi, aynı mekanda birlikte kombinlenebilecek, farklı dekor alternatifleri de sunuyor.  

Ürünler banyolarda, mutfaklarda  kullanılabilirken, yatak odası, salon, koridor gibi kullanım alanlarında, özel dekor duvarları yaratmaya da  imkan sağlıyor.

Alla Turca serisinin ürün yüzeylerindeki, altın efektli aplikasyonlar, Ege Seramik dekorlarında kullanılmaya  başlanan en yeni dijital dekor teknolojisinin de en güzel örneği olarak karşımıza çıkıyor.