2016

EGE SERAMİK UNICERA’DA 30 FARKLI SERİYİ PAZARA SUNDU

 Avrupanın ikinci ve Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı 23-27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Ege Seramik, bu yıl fuarda ahşap, mermer konseptli ürünlere ilave olarak, tekstil dokulu ürünlerinin de tanıtımını yaptı. Pazar beklentilerine uygun ebat ve zengin desen alternatifleri ile öne çıkan ürünler özellikle Lucca, Aida, Rio , Alla Turca, Black Marble, Arya  serileri oldu.

Ayrıca, yeni geliştirilen kalıptan şekilli  20x120 ebatlı ahşap ürünler de bu fuarda ilk defa tüketici ile buluştu. Bu grupta yer alan Elegantwood ve Rain Forest serileri  gerçek ahşap görüntüsüne son derece yakın, ahşabın sıcaklığInı yansıtacak kadar gerçek yüzey dokuları ile dikkat çekti. 

Dijital dekor uygulamalarında  gelinen son noktada ,  birçok özel malzemenin farklı yüzey ve alışılmışın dışında renk uygulamaları ile zenginleştirildiği, dijital dekorlu ürün çalışmaları Ege Seramik standının pazara lanse edilen diğer ürün grupları oldu.

 Fuarda gerçekleştirilen kokteylde İbrahim Polat Holding şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve çalışanları, Ege Seramik Yetkili Satıcıları, ve ayrıca sektörün önde gelen birçok ismi de yer aldı.