2017

EGE SERAMİK TURQUALITY DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA

EGE SERAMİK,  TURQUALITY DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.,  EGE SERAMİK markasıyla,  T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından uluslararası markalaşma potansiyeline sahip firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla küresel bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş TURQUALITY destek programı kapsamına dahil oldu.

İbrahim Polat Holding CEO’su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 

‘’Ege Seramik olarak kurulduğumuz 1972 yılından günümüze sürekli artan bir ivme ile çalışmaya, kazanmaya, yaptığımız yeniliklerle sektörümüzü geliştirmeye ve en önemlisi ülke ekonomimize katkı sağlamaya devam ediyoruz. 90’lı yıllardan itibaren ihracat faaliyetlerine önemli yatırımlar yaptık. En zorlu ihracat pazarlarında 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyoruz. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., halihazırda Turqulity programının hedeflediği ‘’Türk Malı’’ ve Türkiye imajının güçlenmesine çok uzun yıllardır katkı sağlayan bir firmadır. Bundan sonraki dönemde bu çabalarımızın Turquality Destek Programı gibi kapsamlı ve prestijli bir proje ile devletimiz tarafından  destekleniyor olması da bizim için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı olacaktır. ” dedi.