2018

AUTUMN 2018 COLLECTION: THASSOS - GROUND - PANDA - FLAME

AUTUMN 2018 COLLECTION SERİLERİ

Thassos: Thassos serisi ile mini mozaik görünümünü keşfedin. Hi-Tile Technology malzemelerinden Deep effect ink kullanılarak üretilen Thassos, mini mozaik parçalarının birleşiminden oluşmuş gibi görünüyor. 60x60 cm ve 60x120 cm ebatları ile daha bütün bir görünüm elde etmeyi sağlayan Thassos, dokulu yüzeyi ile mini mozaik görünümünün yeni alternatifi.

Ground: Hi-Tile Technology malzemelerinden granillia apllication kullanılarak tasarlanan Ground ile seramikte doğal taş görünümü yepyeni bir anlam kazanıyor.Güçlendirilmiş dokulu yüzeyi ile doğal taş deneyimini en gerçekçi şekli ile seramiğe taşımayı başaran Ground serisi 4 renk seçeneği ile sunuluyor.

Panda: Geniş siyah damarlı beyaz mermerler sezonun trendlerinden. Bu trendin en farklı yorumu ise Ege Seramik Panda Serisi. Kararlı doğrusal siyah damarları ile benzeri olmayan bu versiyon, siyah ve beyazın değişmez şıklığını yansıtıyor. Tam Parlak yüzeyi, 60x60 cm ve 60x120 cm büyük ebatları ile Panda, şıklığın en iddialı sunumunu tüm mekanlarınıza yansıtıyor.

Flame: Flame serisinin derin rölyefleri ile sizde 3 boyutlu seramik şıklığına yer açın. 33x99 cm ölçüsü, siyah - beyaz renk seçenekleri ve mat yüzeyi ile Flame, tüm yaşam alanlarınıza bambaşka bir hava getirecek.