2018

EGE SERAMİK ANKARA USTA EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ege Seramik Usta Eğitim Seminerinin altıncısı Ankara’ da yapıldı. 19 Mart günü Ankara Ataköşk Hotel’ de gerçekleştirilen seminer, ustaların yoğun katılımı ile tamamlandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda ustalar ürün ve uygulama ile ilgili merak ettikleri tüm soruların cevaplarını aldı. Açılış konuşması ile ustalara seslenen Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, ‘’Sizler sayesinde ürünlerinin hakkıyla anlaşılabilmesi sağlanan bir firma olarak emekleriniz bizim için çok kıymetli. Sizlerle iletişim içerisinde olmak ve iletişimde kalmak her zaman olduğu gibi bizim önceliğimiz. Bu çerçevede Ege Seramik Usta Eğitim Semineri ile Türkiye’yi gezip sizlerle tanışmaya, doğru uygulama yöntemlerini ve ürünlerimizi size anlatmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

Seminerde katılımcılara özel olarak hazırlanan promosyon setleri ve katılımcı sertifikaları dağıtıldı. Program, çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişle devam etti ve Ege Seramik çalışanları, bayi ve davetli ustaların topluca katıldığı akşam yemeği ile tamamlandı.