2018

EGE SERAMİK, UNICERA’DA VİZYONU İLE BÜYÜLEDİ!

27 Şubat – 3 Mart tarihinde CNR Expo’da gerçekleşen UNICERA fuarında seramik sektörünün duayen markası Ege Seramik, vizyonu ile ziyaretçileri büyüledi!

Her yıl UNICERA fuarında yeni serilerinin lansmanını gerçekleştiren Ege Seramik bu yıl da geleneği bozmadı. 33 yeni serisini ziyaretçilerin beğenisine sunan firma, hem sektör profesyonelleri hem de ziyaretçilerden büyük beğeni kazandı. 544 m²’lik standında 27 ayrı mekan oluşturan Ege Seramik stant tasarımı ile göz doldurdu.

Fuar açılışını gerçekleştiren Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek, açılış sonrası gerçekleştirdiği Ege Seramik ziyareti sırasında Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat ve Genel Müdür Göksen Yedigüller’ den yeni ürünler hakkında bilgi aldı.

50 den fazla ülkeye ihracat yapan Ege Seramik, standında farklı ülkelerden gelen yüzlerce yabancı ziyaretçisini de ağırladı. Hem iç pazara hem de ihracat müşterisine hitap edebilmek için portföyünü sürekli güncel ve geniş tutan firma, bu avantajı ile fuarın en gözde stantlarından biri oldu. Ebat ve desen çeşitliliği ile dikkat çeken firma, özellikle metalik parlaklığı ile Equinox ve özel üretim tekniği ile geliştirilen ve çizilmeye ekstra dayanıklı Inox serileri ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Üretim tesislerinde devam eden modernizasyon yatırımlarının etkisi ile ürün portföyünün pazara uygun, dinamik ve zengin alternatifli olmasını sağlayan ve bu sayede lansmanını gerçekleştirdiği 33 yeni serisinin tümünden sipariş almayı başaran Ege Seramik, tasarım vizyonu, kullandığı yeni malzemeleri ve üretim teknikleri ile bir kere daha UNICERA’ ya adını altın harflerle kazıdı.