2018

EGE SERAMİK USTA EĞİTİM SEMİNERLERİ TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Ege Seramik, Samsun’dan başladığı Usta Eğitim Seminerleri yolculuğuna tüm hızıyla devam ediyor. 2017 yılı Aralık ayından itibaren 8 şehirde toplam 9 seminer gerçekleştiren firma yeni organizasyonların çalışmalarını da sürdürüyor. En son seminerini 14 Mayıs’ ta Bursa’da gerçekleştiren Ege Seramik, 250 seramik ustası ile bir araya geldi.

Samsun, İzmir, Aydın, Antalya, Ankara, Adana, Mersin ve Bursa’da gerçekleştirilen  seminerlerde Ege Seramik ürünlerinin özellikleri, ürün kutu etiketlerinin detaylı açıklamaları, doğru uygulama adımları, doğru seramik seçimi, farklı döşeme teknikleri ve karşılaşılabilecek muhtemel sorunların pratik çözümleri detaylı bir şekilde anlatılıyor. Organizasyon katılımcılara özel olarak hazırlanan promosyon setleri ve katılımcı sertifikalarının dağıtılması akabinde Ege Seramik çalışanları, bayileri ve davetli ustaların topluca katıldığı, özel hediye çekilişlerinin yapıldığı akşam yemeği ile sonlanıyor.  

Seminerlerle ilgili görüştüğümüz Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller ustalardan aldıkları yorumların önemini vurgulayarak, ‘’ Bizler üreticiyiz. Ancak, seramiğe hayat verenler onu doğru uygulayarak yaşatanlar ustalarımızdır. Ege Seramik olarakürünlerimizin asıl değerini ortaya çıkaran ustalarımızla iletişim halinde olmayı ve ilk ağızdan kendilerini bilgilendirmeyi çok önemsiyoruz. Bu çerçevede 2018 yılı başından beri 8 şehirde toplam 9 seminer gerçekleştirdik ve 1500’e yakın seramik ustasına ulaştık. Hedefimiz tüm şehirlerimizde usta eğitim seminerlerimizi gerçekleştirip tüm Türkiye’deki ustalarımızla iletişime geçebilmek. Bu kapsamda, farklı şehirlerde yeni seminerleri de planlamaya devam ediyoruz.’’ dedi.