2018

SPRING 2018 COLLECTION: CALM - CHEROKEE - VALENCIA - EREBUS

SPRING 2018 COLLECTION SERİLERİ

Calm: Geometrik şekilli rölyefli dekorlar ve beton görünümü ile sade şıklığın dinlendirici görünümüne kendinizi bırakın. Farklı büyüklükte tasarlanmış rölyefli dekorları ve 3 renk seçeneği ile Calm Serisi, ışığın yönüne göre şekil alarak beton görünümünün en sade ve şık halini evinize taşıyor.

Cherokee: Balıksırtı döşemeler Cherokee ile geri geliyor! Eskitilmiş ahşap dokusu ve 3 rengi ile Cherokee balıksırtı döşemenin modern ve farklı tarzını mekanlarınıza yansıtmanın en kolay yolu.

Valencia: Artık beton görünümlü seramikler başta olmak üzere tüm konseptlerle kombin edebileceğiniz 20x20cm ölçülü harika bir seri var. Valencia’nın 15 farklı ve renkli deseni ile nostaljik ama modern görünümü tek başına döşeyerek yakalayabileceğiniz gibi, diğer tüm seramik konseptleri ile birleştirerek de kullanabilirsiniz.

Erebus: Adını aldığı Yunan mitolojisinde karanlığın tanrısı kadar siyah, gizemli ve iddialı bu seriye dikkat. 60x60cm ve 60x120cm ölçüsü ile Erebus Serisi siyah renkli seramik tasarımına bakışınızı kökten değiştirecek.