2018

SPRING 2018 COLLECTION: MARRAKESH - AMANTUS - ASTORIA - POMPEI

SPRING 2018 COLLECTION SERİLERİ

Marrakesh: Ege Seramik20x20cm ebatlı Vintage konseptli serilerinin en yeni üyesi Marrakesh ile tanışın! Hepsi birbirinde farklı 16 eskitilmiş nostaljik deseni, 3 renk seçeneği ile Marrakesh serisi, tek düze döşeme görünümüne meydan okuyor. Evinizde Ege Seramik farkına yer açın.

Amantus: Vintage desenli seramiklerin yükselişi hız kesmeden devam ediyor. Bu trendi iç ve dış mekanlarınızda yakalamak için Ege Seramik Amantus serisine merhaba deyin. 20x20cm ölçüsü ile tüm alanlara kolaylıkla döşenebilen Amantus, takipli deseni ile aradığınız trend görünümü yakalamanın yeni anahtarı.

Astoria: Beyaz renkli seramiklerin modası geçmeden uzun yıllar kullanılabildiği için sıklıkla tercih edildiği aşikar. Peki, bu beyaz seramikleri derin rölyef dokusu ile zenginleştirip, hem mat hem de parlak yüzey seçeneği ile birleştirsek nasıl olur? Tüm bu nasıl olur sorularının yanıtı yeni Astoria serisi. Seçim yapmadan önce sade şıklığın yeni adı Astoria ile mutlaka tanışın.

Pompei: Ege Seramik’in en köklü ürün serilerinden Pompei şimdi 30x60cm ölçülü yepyeni dekoru ile karşınızda! Doğal taş görünümüne hareket katan desenli dekorları ile Pompei artık çok daha çekici.