2018

SPRING 2018 COLLECTION: SPECTRA - ZEUGMA - ESCUDA - VANCOUVER

SPRING 2018 COLLECTION SERİLERİ

Spectra: Paslı beton görünümlü seramik trendi 2018 yılında da hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Bu modern görünümlü şıklığı tam parlak bir yüzey ve nostaljik desenli bir dekorla tamamlamaya ne dersiniz? Biz Spectra dedik! Ege Seramik Spring Collection 2018’ in yeni serisi Spectra paslı beton görünümünün bu sezon en şık versiyonu. 60x60cm ölçü ile üretilen sırlı granit seri yerden duvara tüm mekanlarınızda kullanmak için ideal.

Zeugma: Zeugma Antik Kenti ülkemizin ev sahipliği yaptığı en önemli dünya miraslarından bir tanesi. Bu tarihi güzelliğe öykünen Zeugma serisi ile antik görünümün benzersizliğini evinize taşıyın. Mat yüzeyi, eskitilmiş patchwork seramik görünümlü deseni, yüzey efekti ve sırlı granit yapısı ile Zeugma, antik şıklığın kapısını sizin için aralıyor.  

Escuda: Escuda Serisi parlak yüzeyi, doğal taş görünümü ve birbirinden çarpıcı dekorları ile seramikte tek tarz algısının adeta yıkılışı. Escuda derin rölyefli dekorları ile size dinamik bir görünüm yakalama olanağı verirken, altın, platin ve bakır efektli dekorları ile yıllara meydan okuyan klasik şıklığı yaratmanıza imkan tanıyor. Farklı tarzlara aynı anda cevap verebilen bu özel seri uzun yıllar iddiasını koruyacak gibi görünüyor.

Vancouver: Siyah ve beyazın zamansız şıklığı simdi Vancouver serisinde yeniden hayat buluyor. 3 farklı yüzey seçeneği ile siyah ve beyaz renklerde kullanıma sunulan seri tüm mekanlarınızın ihtiyacını karşılayacak nitelikte. Doğal taş desenli yeni Vancouver, risk almadan şık mekanlar yaratmanın en seramik yolu.