2018

TEKİRDAĞ EGE SERAMİK USTA EĞİTİM SEMİNERİ İLE BULUŞTU

TEKİRDAĞ EGE SERAMİK USTA EĞİTİM SEMİNERİ İLE BULUŞTU

Ege Seramik, 2018 yılı Usta Eğitim Seminerleri serisini Tekirdağ ile tamamladı. 3 Aralık Pazartesi günü Hilton Garden Inn Çorlu’da gerçekleştirilen 2018 yılının son Usta Eğitim Semineri, ustaların yoğun ilgisi ile geçti. Seminerde katılımcılara özel olarak hazırlanan promosyon setleri ve katılımcı sertifikaları dağıtıldı. Program, çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişle devam etti ve Ege Seramik çalışanları, bölge bayileri ve davetli ustaların topluca katıldığı akşam yemeği ile tamamlandı.

Açılış konuşması ile katılımcı ustalara seslenen Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, “ 2018 yılı usta eğitim seminerleri serimizi siz Tekirdağlı ustalarımızla sonlandırmaktan çok memnunuz. Seminerlerimizi gerçekleştirdiğimiz tüm şehirlerde ustalarımızın yoğun ilgisini gördük. Yeni seminerlerimiz ile 2019 yılında yeniden tüm Türkiye’de ustalarımızla yeniden buluşmak için sabırsızlanıyoruz. “ dedi. Seramik ustalığının tüm dünyada geçerli bir meslek olduğunun altını çizen Yedigüller, bu sebeple uygulama ve ürün hakkında güncel bilgi sağlayan bu gibi seminerlerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Seminerde Ege Seramik ürünlerinin özellikleri, ürün kutu etiketlerinin detaylı açıklamaları, doğru uygulama adımları, doğru seramik seçimi, farklı döşeme teknikleri ve karşılaşılabilecek muhtemel sorunların pratik çözümleri detaylı bir şekilde anlatıldı.