2019

SPRING 2019 COLLECTION: ALICANTE - SAFARI - OPTIMUM - NORWAY

SPRING 2019 COLLECTION SERİLERİ

Alicante; Kızıl-kahve tonlarındaki rengi ve vintage desenli dekorları ile Alicante serisi seramikte terracotta modasını yakalamanın en rahat yolu. Sırlı granit yapısı ile hem iç hem de dış mekanlarda güvenle tercih edebileceğiniz Alicante serisi Spring Collection 2019’ un favorilerinden.

Safari; Şimdi Safari serisinin özel tasarımı ile duvarlarınıza deri şıklığını kazandırma zamanı! Özel rölyefli kalıbı ve incelikli tasarımı ile Safari serisi duvarlarınıza gerçek deri görünümünü kazandırmayı vadediyor. Hem de seramiğin sağlıklı ve uzun kullanım avantajı ile.

Optimum; Ege Seramik beton konseptinin yeni üyesi Optimum Serisi. 25x75 cm ebatlı fon ve rölyefli ürünleriyle duvarlarınıza, 33x33 cm, 60x60 cm, 60x120 cm ve 80x80 cm büyük ebatlı sırlı granit karoları ile tüm iç ve dış mekanlarınıza hareket katıyor. Optimum ile sizde anti-slip, lappato veya mat yüzey seçenekleri ile modern beton görünümü yakalayın.

 

Norway; Açık somon renkli damarları ile Norway vazgeçilmez mermer şıklığının 2019 yorumu. Rölyefli dekorları ve çeşitli ebat seçenekleri ile seri, mermer şıklığının yansıtmak istediğiniz tüm mekanlarınızda yerden duvara yeni seçeneğiniz.