2019

SPRING 2019 COLLECTION: BAROCCO - CAPITAL - DOLCE VITA - MAISON

SPRING 2019 COLLECTION SERİLERİ

Barocco; Mistik dekorları ve eskitme tasarımı ile Barocco serisine kulak verin. İki farklı tarzın mükemmel uyumunu ortaya çıkran seri turkuaz renk seçeneği ile mekanlarınıza gizemli ve canlı bir hava getiriyor. Yer ve duvar karoları ile tam bir kombin oluşturan seri sezonun en yenilerinden sadece biri.

Capital; Capital’ in benzersiz desenleri ile çarpıcı mekanlar yaratmaya hazır mısınız?Sıra dışı tasarımı ile Capital serisi mermer görünümlü seramikte farklılık arayanların favorisi olacak. 40x80cm, 80x80cm ölçüleri ve tam parlak yüzeyi ile seri mekanlarınızda en doğal görünümü yakalamayı vadediyor.

Dolce Vita; Ege Seramik altıgen geçme kalıbı ile ürün klasmanında çığır açan Dolce Vita’ yı iftiharla sunar! Rölyefli tasarımı, geçme kalıbı ve sedefli renkleri ile Dolce Vita sizi kendine hayran bırakacak. Minimal şıklığın yeni adı Dolce Vita ile yaşam alanlarınıza tat katın.

Maison; Spring Collection 2019’un en geniş serilerinden biri olan Maison ile yaşam alanlarınız yepyeni bir tarz kazanacak.Geniş ebat seçenekleri, derin rölyefli ve desenli dekorları ile Maison serisi doğal taş görünümünü en seçkin halini mekanlarınıza taşıyor.