2019

SPRING 2019 COLLECTION: CASABLANCA - LA PIEDRA - MICHIGAN - MINNESOTA

SPRING 2019 COLLECTION SERİLERİ

Casablanca;Casablanca ile kendinizi Fas’ın sıcak rüzgarlarına bırakın. Etnik desenleri ve ahenkli renkleri ile Casablanca, aynı anda farklı seramik trendleri evinize taşıyor. 20x20 cm ölçülü ve terrazzo görünümlü seriile sıcak ve şık mekanlar yaratmak artık çok kolay.

La Piedra;Sade ve sakin desenleri ile La Piedra tüm mekanlarınıza huzuru getiriyor. 60x120 cm büyük ebatlı seri bütün görüntüsü ve tam parlak yüzeyi ile mekanlarınızın modern görünümünü tamamlıyor. 5 renk alternatifi ile La Piedra bu sezonun sade ama en akılda kalıcı serilerinden biri.

Michigan;Spring Collection 2019’un en yoğun mermer görünümüne sahip serisi Michigan ile tanışın. Dekorları, 4 renk seçeneği ve çok çeşitli ebat seçeneği ile geniş bir seçim olanağı sağlayan Michigan serisi, mermer görünümünde iddialı seçenekler arayanların en yeni alternatifi.

Minnesota;Trendlere aldırmadan her daim modern görüntüsünü koruyacak bir ürün arayışındaysanız Minnesota serisine mutlaka göz atın. 30x60 cm ölçüde sırlı granit olarak 4 renk seçeneği ile üretilen seriyi, yerden duvara tüm iç ve dış mekanlarınızda güvenle tercih edebilirsiniz.