2019

SPRING 2019 COLLECTION: POSITANO - TITANIC - MONTENEGRO - OASIS

SPRING 2019 COLLECTION SERİLERİ

Positano; Terrazzo görünümünün naif desen ve renklerle buluşması Positano serisini çok seveceksiniz. 20x20cm ölçüsü ile Ege Seramik Vintage ailesinin yeni üyesi Positano mekanlarınıza modern ve trend şıklığı taşıyor.  

Titanic; Titanic serisi ile topaz mavinin derinliğine bırakın kendinizi.Hi-Tile Technology malzemelerinden Crystal Shine effect kullanılarak elde edilen ekstra parlak yüzeyi ile Titanic okyanus kadar etkileyici. 60x120cm, 60x60cm ve 30x60cm ölçüleri ile seri tüm mekanlarınıza kolaylıkla uyum sağlamaya hazır.

Montenegro; Eskitilmiş ahşap görünümünün en sıra dışı versiyonu Montenegro ile bildiklerinizi unutun. Derin rölyefleri ve parlak yüzeyi ile Montenegro seramiğin sağlamlığını nostaljik ahşap hissi ile birleştiriyor.  20x120cm ölçüsü ve 3 renk alternatifi ile seri, alışılmışın dışında bir ahşap görünüm isteyenlerin yeni gözdesi. 

Oasis; Sezonun parlayan stillerinden biri terazzo görünümlü seramikler. Tam parlak yüzeyi ve sakin tasarımı ile Oasis serisi sezonun en dikkat çekici parçası. Sade şıklığın moda ile dengeli birleşiminden doğan Oasis serisi 60x60cm ve 60x120cm ebat seçeneklerine sahip.