2019

SPRING 2019 COLLECTION: ROCK - BOLIVIA - HERACLES - JOY

SPRING 2019 COLLECTION: ROCK - BOLIVIA - HERACLES - JOY

Rock; Briket görünümlü ve rölyefli doğal taş dokulu Rock serisi 15x60 cm boyutu ürün arayanların en yeni alternatifi. 5 renk seçeneği ile Rock özellikle dış mekan dekorasyonunda en büyük yardımcınız olacak.

Bolivia; Terrazzo Yılın öne çıkan modern görünümlerinden biri. Terrazzonun yoğun görünümlü yorumlarından olan Bolivia, mekanlarınıza modern ve canlı bir görüntü kazandırmayı vadediyor.60x60 cm ebat ve mat yüzeyi ile Bolivia hem iç hem de dış mekanlarınız için ideal.

Heracles; Ege Seramik’ in beton görümlü yeni serisi Heracles, 60x120 cm boyutu ve tam parlak yüzeyi ile emsallerinden kolaylıkla ayrılıyor. 5 ayrı renk alternatifi ile tüm mekanlara kolaylıkla adapte edilebilen seri modern beton görünümünü seramik kolaylığı ile sunuyor.

Joy; Altıgen geçme kalıplı ürünleri ile yeniden sektöründe bir ilki başaran Ege Seramik, bu ürün klasmanının yeni serisi Joy ile karşınızda. Beyazın sadeliğini rölyefin yanı sıra tekstil görünümlü ve düz renkli desenleri ile zenginleştiren Joy serisi ile en kısa zamanda siz de tanışın.