2020

EGE SERAMİK UNICERA FUAR HAZIRLIKLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

EGE SERAMİK UNICERA FUAR HAZIRLIKLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

Ege Seramik, 10 – 14 Mart 2020 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek seramik, banyo, mutfak üzerine sektörün önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen UNICERA Fuarı’na en yeni serileri ile katılmak için gün sayıyor.

Özgün tasarımları ile sektörde adını sıkça söz ettiren Ege Seramik, zengin ebat ve renk seçeneklerini barından 2020 Spring koleksiyonu ile geniş ürün portföyünü yerli ve yabancı ziyaretçilerine sunmaya hazırlanıyor. Küçük ebatlı ürünler kategorisini yeni serileri ile daha da güçlendiren firma, tüm ihracat pazarlarından gelen talepleri ebat seçenekleri sayesinde eksiksiz cevaplıyor.

Geçtiğimiz yıl çok başarılı bir fuar geçiren Ege Seramik, başarı grafiğini 2020 UNICERA Fuarı’nda yükseltmeyi hedefliyor.

Oklahoma: Betonun bütünsel görünümünü ve ahşabın sıcak dokusunu bir arada bulunduran Oklahoma, 20x120 cm ebadı ile mekanlarınıza özgün bir görünüm kazandırıyor.

Dorado: Çarpıcı mermer görünümü ile Dorado, tek düze mekanlara meydan okuyor! Mix mozaik dekoru sayesinde döşendiği alanlarda fark yaratan seri, sezonun gözdelerinden biri.

Marco Polo: Siyah mermerin ihtişamı ahşap görünüm ile buluştu! Marco Polo’nun sarmal tasarımı ile mekanlarınız boyut atlayacak.

Cordoba: Siyah ve beyazın muhteşem uyumunun eşlik ettiği modern desenlerden doğan Cordoba, yerden duvara, tüm mekanlarınızı hareketlendirmeye geliyor. 

Manchester: Mavi ve siyahın ihtişamlı buluşmasından ortaya çıkan Manchester, fosilleşmiş mermer görünümü ile mekanlarınıza canlı bir görüntü kazandırmayı vadediyor.