2020

UNICERA'DA EGE SERAMİK RÜZGARI!

 
UNICERA'DA EGE SERAMİK RÜZGARI! 
 
10-14 Mart tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşen Unicera Fuarı'nda sektörün köklü firması Ege Seramik, yepyeni serilerini yerli ve yabancı ziyaretçilerine sundu. 
 
Spring Collection adı altında 50'den fazla serisinin lansmanını gerçekleştiren firma, ürünleri ile büyüledi. Farklı ebatlara vurgu yapan koleksiyon, fuara katılım gösteren yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyonel tarafından ilgi ile karşılandı. 
 
Işıltısı ile duvarlarda farklılık yaratacak Historia, ıslak hacimli görünüm kazandıran Verano, naif tasarımı ve sadeliği bir araya getiren Chester, mermerin yalın halinin en iyi temsilcisi Salvador ile bu sezon da iddiasını koruyan Ege Seramik, modanın belirleyicisi olduğunu bir kez daha ispatladı. 
 
Historia: Duvarlarınız Historia ile şıklık kazanacak! Işıltılı görünümü ve nostaljik dokuları bir araya getiren dekor, Tria serisi ile de kombinlenebiliyor. Mekanlarınızın havasını değiştirmeye iddialı olan Historia, Spring Koleksiyonun en dikkat çeken üyelerinden biri. 
 
Chester: Duvar kağıdı görünümlü seramikte alışkanlıkları yıkan Chester serisi, Cordelia ve Carmona dekorları ile görenleri büyülüyor. Sakin tasarımı ve naif dokuları ile Cordelia duvarlarda tek düze görünüme meydan okuyor. Juliet kalıplı ürünleri ile de kombinlenebilen dekorlar, 33x99 cm ebatları ile farklı mekanlar yaratmanın yeni adı. 
 
Salvador: Mermer görünüme bakışınızı değiştirecek Salvador, yumuşak damarlı dokusu ile naif mekan alternatifleri yaratmanın en yeni anahtarı. Farklı desenleri bir arada bulunduran November dekoru da mekanlarınıza şıklık katmakta iddialı. 
 
Verano: Karşınızda farklı tonlardaki renkleri ve ıslak görünümlü yüzeyi ile Verano! Küçük ebatlı alternatiflerin en yeni üyesi, duvarlarınıza hareket katmaya geliyor.