2021

Ege Seramik bu yıl da kar dağıtımı yaptı!

Ege Seramik bu yıl da kar dağıtımı yaptı!

Ege Seramik AŞ 2020 yılı hesap dönemine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Ege Seramik AŞ 2020 yılı hesap dönemine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mayıs Perşembe günü İzmir Kemalpaşa’da gerçekleştirildi. 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler ve diğer gündem maddeleri ortaklar ve pay sahiplerine fiziksel ve canlı yayın ortamında aktarıldı. Ege Seramik, bu yıl da ortaklarına kar dağıtımı yaparak, geleneğini devam ettirmiş oldu.

Ege Seramik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat PolatGenel Kurul sonrası yaptığı açıklamada;

Türkiye ekonomisi, tüm dünya ekonomileri gibi yüzyılda bir rastlanan salgın felaketi neticesinde çok zorlu bir yıl geçirdi. Tüm olumsuz şartların yansımalarına rağmen, çok değerli sonuçlara ulaşmayı başardığımız bir yıl oldu. Bu başarıdaki en önemli pay, hiç kuşkusuz ki bu zorlu dönemde ara vermeksizin büyük özverilerle faaliyetlerimizi devam ettirmemizi sağlayan tüm kademelerdeki çalışanlarımızındır.

2020 yılında bu zorlu süreci, bilgi birikim ve tecrübemizi ile aşarak koşullarımızı daha iyi noktalara taşırken, şirketimizin bir önceki yıla göre128 sıra yükselerek Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasında yer aldığı bilgisini de almış olmaktan ayrıca mutluyuz.

Hissedarlarımızın da desteği ile var gücümüzle çalışmaya, üretmeye, müşterilerimizin hayatına estetik ve değer katmaya, küresel arenadaki güçlü pozisyonumuzu daha da ilerilere taşımaya devam ettiğimiz bu yıl, aldığımızolumlu sonuçlar neticesinde geleneğimizi bozmayarak, ortaklarımıza bu yıl da kar dağıtıyor olduğumuz için ben ve tüm çalışanlarımız mutlu ve gururluyuz.

Türk sanayisinde ve sektörümüzde, yeniliklerin öncüsü olmaya devam ederek, markamızın gücünü, firmamızın başarılarını hep birlikte korumaya ve geliştirmeye, ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.“dedi.