2022

5 Gün Boyunca Yoğun İlgi Gören Unicera Fuarı Tamamlandı!

Son yıllarda oldukça dikkat çeken küçük ebatlı ürünler, banyolarda da tercih edilmeye devam ediyor. Kasım ayında gerçekleşen Unicera Fuarı’nda yepyeni ürünlerini sergileyen Ege Seramik, fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri oldu. Yurt içi pazarının yanı sıra yurt dışındaki pazara da hitap eden ürünler, 5 gün boyunca misafirlerin beğenisine sunuldu.

Ege Seramik, en yeni trendleri takip ederek oluşturduğu 2022 Autumn Koleksiyonu’nda, banyolarda kullanılacak ürünlerine de yer ayırdı.

Banyolarda En Yeniler

Banyonun büyüklüğüne, rengine ve tarzına göre çeşitli konseptler banyolarda boy gösteriyor. Ege Seramik, tasarladığı ürünler ile bu konseptlere doğrudan hitap etmeyi amaçlıyor.

Feris

Parlak dokusu ve geleneksel motifleri ile banyolara Türk kültürünün esintilerini taşıyan Feris, 20x20 cm duvar karosu olarak üretildi. Beyaz üzerine mavi tonlarının ağırlık olduğu dekoru ile banyolarda en doğru tercihlerden biri olmaya aday.

Prato

Beyaz, bej, gri ve antrasit renk seçeneklerinin yanı sıra 30x60, 80x80, 15x15, 10x10 ve 10x11,6 hexagon ebatlarına sahip Prato, tasarım ve konsept tercihi açısından oldukça zengin. Hem duvar hem de yer karosu olarak üretilmesi sebebiyle banyoların yanı sıra tüm mekânlarda kullanılabilmekte, sınırsız uygulama alternatifi sunmaktadır. Parlak ve mat tercihi de yapılabilmektedir.

Buqeria

Yüzeyindeki çiçek koleksiyonları sayesinde bulunduğu ortamda bir yaz bahçesi atmosferi yaratan Buqeria, 20x20 cm ebadı ve parlak yapısı sayesinde özellikle banyolarda rahatlıkla tercih edilebilmekte. 

Legacy

10x11,6 cm ebadı ile alışılmışın dışında üretilen Legacy, küçük ebatlı hexagonlar arasında oldukça ilgi görüyor. Bulunduğu yere hareket kazandıran, mavi, yeşil, lila ve turkuaz gibi sevilen renk seçeneklerine sahip Legacy, sırlı granit olarak üretildiği için hem yere, hem de banyo duvarlarına ve duş içlerine döşenebiliyor. Tek başına kullanıldığı gibi diğer banyo karolarıyla da uyumlu bir şekilde tercih edilebiliyor.

Velero

Doğadan ilham alarak üretilen Ege Vitrifiye üyesi Velero, klozetindeki kanalsız yıkama özelliği ile kir ve bakteri barındırmadan, kolayca temizlenebilen yüzeyler oluşturuyor. Aquasave özelliği sayesinde yıkama esnasında yalnızca 3 litre su kullanılarak tasarrufa olanak tanıyor. Asma klozetin kapağı yavaş yavaş kapanırken tak – çıkar özelliği sayesinde de kolay bir temizlik sağlanıyor. 8 mm’lik lavabo kenar kalınlığı ve 60 cm standart lavabo ölçüsü ile her banyoya kolayca uyum sağlarken, tasarımındaki zarif çizgiler ile de dikkat çekiyor. Bu sene Ege Vitrifiye’ye  XONE Awards 2022 ödülü kazandırarak başarısını taçlandıran Velero, banyolarda yerini almaya devam ediyor.

 

2022 yılını başarılı ve hedeflerine ulaşmış olarak tamamlayan Ege Seramik, yeni yılda da ürün portföyünü hedef odaklı genişletme ve ihracatta her zamanki güçlü konumunu korumayı amaçlıyor.