2022

Ege Seramik, 7 – 11 Kasım Tarihleri Arasında İstanbul Unicera Fuarı’nda Yerini Alacak.

Ege Seramik, 7 – 11 Kasım tarihleri arasında İstanbul Unicera Fuarı’nda yerini alacak.

 

Ege Seramik, global trendleri yakalayan yeni ürünlerinin bulunduğu 2022 Autumn Koleksiyonu’nu Unicera Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 4. Hol’de müşterilerinin beğenisine sunacak.

Eylül ayının son haftasında İtalya’da düzenlenen Cersaie Fuarı’nda beğeni toplayan koleksiyona ait yeni ürünler, şimdi de yurt içinde Türkiye’nin en önemli ihtisas fuarlarından biri olan Unicera’da tanıtılıyor. Ege Seramik, pazara sunduğu bu yeni ürünler ile hem yurt içi hem de yurt dışındaki müşterilerinin ihtiyaç duyduğu farklı ihtiyaçlara çözüm sunmayı amaçlıyor. Özellikle Moon, Flow, Alpi ve yeni 10 x 11,6 ebatlı hexagonlar ilgi çeken ürünlerin başında geliyor.

 

Küçük Hexagonlar

Ege Seramik’in yeni koleksiyonunda yer alan küçük ebatlı hexagonlar, mekânlara hareket kazandıracak. Mat yüzeyi ve farklı renk seçenekleri ile Prato, mermer desenli Luna ve pastel tonlar ile Macaron, ve Legacy standın ve koleksiyonun en dikkat çeken ürünleri olmaya aday.

Alpi

60x120 cm ebadındaki tam parlak ve mermer desenli Alpi, ideal mekânlar yaratmak için tasarlandı. Doğallığın ve şıklığın buluştuğu Alpi serisi pek çok mekânın zemininde ve duvarında tercih edilebilecek. Aynı zamanda Leaf mozaik dekoru ile de iddialı tasarımlara imza atacak.

Moon

Seramik trendleri küçük ebatlar ile yeniden şekilleniyor.Mutfak ve banyolarda en çok tercih edilen ürünler arasına girmeye aday olan Moon, 10x10 cm ebadı ve parlak yüzeyi ile Ege Seramik’in Unicera Fuarı’nda yer alacak bir başka yeni serisi. 4 farklı rengi ile zengin renk kombinasyonu sağlarken, tamamlayıcı bir ürün olması sayesinde tüm seramik ürünlerine de eşlik ederek zengin bir atmosfer sağlıyor.

Flow

Akar kenarlı hareketli dış çerçevesi, zarif rölyefi ve 7 farklı renk seçeneği ile sınırsız uygulama alternatifi sunacak Flow, 7,5x30 cm ebadıyla duvarlarda hem minimal hem de nostaljik bir etki yaratacak.

 

Ege Seramik, sektörün en önemli fuarlarından olan Unicera’da 5 gün boyunca yeni koleksiyonunu tanıtmayı ve hem yurt içi hem de yurt dışından müşterileriyle buluşturmayı hedefliyor.