2022

Ege Seramik’ten Kâr Payı Dağıtımı!

Ege Seramik’ten Kâr Payı Dağıtımı!

Ege Seramik AŞ 2021 yılı hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısını tamamladı.

Ege Seramik 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Mart Çarşamba günü İzmir Kemalpaşa Fabrikası’nda gerçekleştirildi. 2021 yılı faaliyetleri diğer önemli gündem maddeleriyle birlikte, ortaklar ve pay sahipleriyle fiziksel ve canlı yayın aracılığıyla paylaşıldı. Ege Seramik her yıl olduğu gibi bu yılda da ortaklarına kâr dağıtımı yaptı.

Ege Seramik Yönetim Kurulu’nda bayrak değişimi yaşandı.

Uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev alan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Nilgün Aytekin ve Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sn. Dilek Nam bayraklarını Sn. Enver Sever ve Sn. Tola Becer’e devretti.

Ege Seramik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Polat Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada;

“Ege Seramik olarak 2021 yılını, Türkiye gündeminde yaşanan, enerji maliyet artışları, yüksek enflasyon, lojistik zorluklar ve birçok olumsuzluğa rağmen, değerli sonuçlar elde ederek başarıyla tamamladık. Başarımızın temelinde kurumumuzun yıllara dayanan sağlam temelleri, kriz anlarında alınan doğru stratejik kararlar ve kıymetli çalışanlarımızın özverisi olduğunu söyleyebilirim” dedi.

“Bu sene her sene olduğu gibi ortaklarımıza kar dağıtmaktan mutlu ve gururluyuz. Hissedarlarımızla birlikte yürüdüğümüz bu yolda hiç durmadan çalışarak, üreterek ve kendimizi yenileyerek hem iç pazarda hem de global ölçekte markamızı geliştiriyor, etki alanımızı genişletiyoruz. Seramik sektörünün yenilikleri ortaya koyan markası olarak Türk ekonomisine katkı sağlamaya ve ülkemizi kalkındırmaya devam ediyoruz.” diye ekledi.