2023

2021 Yılında Faaliyetine Başlayan Bursa Bayimiz Estown’un Düzenlediği Mimarlar Buluşması, Bursa Crown Plaza’daki Yüksek Katılımlı Bir Organizasyon ile Gerçekleşti.

2021 yılında faaliyetine başlayan Bursa bayimiz Estown’un düzenlediği Mimarlar Buluşması, Bursa Crown Plaza’daki yüksek katılımlı bir organizasyon ile gerçekleşti.
Genel Müdürümüz Sayın Nurgün Ay ve Genel Müdür Yardımcımız Sayın Volkan Derinbay’ın da katıldığı etkinlikte Ege Seramik sonbahar koleksiyonununun seçkin ürünleri sergilendi.
Sayın Nurgün Ay, davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında Türk Seramik Sektörü, İbrahim Polat Holding, Ege Seramik markası ile ilgili bilgiler aktarırken, Bursa’da markamızı başarıyla temsil eden bayimiz Estown’un Bursa’daki profesyonel kitleye erişimde aldığı rolü dile getirdi. 
Gecede Estown’un kurucusu ve genç neslin başarılı temsilcisi Koç Üniversitesi öğrencisi Zeynep Öykü Şarlı, yaptığı konuşmada kendisinin ve Estown’un hedeflerini yaklaşık 250 mimar ve içmimar katılımcı ile paylaştı.
Ege Seramik olarak bu keyifli buluşmayı geceyi organize eden Zeynep Öykü Şarlı olmak üzere geceye katılan sektör profesyonellerine teşekkür eder, Estown ailesine başarılı bir yıl dileriz.