2010

Ege Seramik - Ege Vitrifiye Bayileri Erzurum'daydı

İbrahim Polat Holding şirketlerinden Ege Seramik ve Ege Vitrifiye şirketlerinin Yetkili Satıcıları, 14-15-16 Mayıs 2010 tarihlerinde Erzurum Polat Renaissance Otel'de bir araya geldi.

Yetkili satıcılar toplantıya eşleri ile beraber katıldılar. Toplantının ilk gününde düzenlenen şehir turunda katılımcılar Erzurum şehrinin önemli tarihi yerlerinden olan Aziziye tabyası, Çifte Minareli Medrese, Atatürk Evi, Erzurum Kongre Binası?nı görme ve profesyonel rehberlerden detaylı bilgi alma şansına sahip oldular.
 
2.gün yapılan toplantılarda, Dünya ve Türkiye ekonomileri ve İnşaat Sektörüne etkileri, Ege Seramik ve Ege Vitrifiye Yetkili Satıcılık Faaliyetleri, Ürün ve Pazarlama Stratejileri hakkında bilgiler aktarıldı. Panel görüşmelerle bayilerin talep ve önerileri alınarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni ürünlerin tanıtımları yapılarak yetkili satıcıların görüşleri alındı. Yetkili satıcılar için düzenlenen toplantılar sırasında eşlerine aktiviteler düzenlendi.
 
Yaklaşık 200 misafir Cumartesi günü düzenlenen öğle yemeğinde Erzurum'un meşhur Oltu Kebabı ve Kadayıf dolması lezzeti ile tanıştı.
 
Gala gecesinde, 2009 yılı Ege Seramik ve Ege Vitrifiye Türkiye yetkili satıcı 1. 2. ve 3.'süne ve tüm bölge birincilerine ödüller verildi.
 
Yetkili satıcılar ödüllerini Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Operasyon Grup Başkanı Bülent Zıhnalı, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Ege Vitrifiye Genel Müdürü Birgi Çekçi, Ege Seramik Fabrika Müdürü Hasan Pekin ve Ege Vitrifiye Fabrika Müdürü Bahri Yaman'dan aldılar. Ege Seramik pastası kesimi sonrasında gece coşkulu ve eğlenceli bir şekilde devam etti.