2012

Ege Seramik, Autumn 2012 Koleksiyonunu Sektörün En Önemli Fuarı Cersaie' de Sergiledi

Her yıl İtalya'nın Bologna şehrinde düzenlenen ve bu yıl 25-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Cersaie Fuarı'nda Ege Seramik, 16. holde yer alan A56-B51 nolu standda Autumn 2012 koleksiyonuna ait 12 yeni seriyi ilk defa yurtdışında sergiledi.

Ege Seramik, fuarda Autumn 2012 koleksiyonuna ait dijital baskı teknolojisi ile ürettiği Alba, Atrium, Equinox, Dali, Hollywood, Magic, Time, Palermo, Cube, ve Como serileri ile Albis serisine yer verdi.

Equinox ve Dali serileri, Autumn 2012 koleksiyonunda ilgiyi üzerine çeken seriler arasında yer alıyor.
 
EQUINOX: Doğallığını dokusunda gizliyor.
 
Equinox serisi, ağaç dokusu sayesinde hem doğallığı ile ön planda, hem de sırlı granit olma özelliği ile dış etkenlere karşı dayanıklı. 30x60 cm ve 45x45 cm ebadında üretilen ve Digital Tile ürün grubunda yer alan serinin bej, kahve ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.
 
DALI: Doğal taş dokusu, mermer deseni ile vurgulanıyor.
 
Tüm dünyada trend olan doğal taş dokusu, Dali serisinde mermer deseni ile vurgulanıyor. Ürün yüzeyinde ise belirgin ve kontrast efektler ön plana çıkıyor. 30x60 cm ve 45x45 cm ebadında dijital baskı teknolojisi ile üretilen serinin 2 ayrı renk alternatifi bulunuyor.
 
Koleksiyonda Albis, Palermo, Magic ve Como serileri ile doğal taş dokusu ve estetik detaylar seramik yüzeyine yansıyor.
 
 
25x75 cm ebadında duvar karosu olarak üretilen serinin şık dekorları mekânların atmosferini değiştiriyor. Perle ve Insignia dekorların desenindeki estetik detaylar, altın ve platinin çekiciliği ile buluştuğunda üstün zevklere hitap ediyor.
 
Mat beyaz ve parlak beyaz duvar karoları ise Perle ve Insignia dekorların yanı sıra metal efektli pvd bordürler ile kullanıldığında daha da çekici hale geliyor.
 
PALERMO: Antik çağ esintisi, doğa ile bütünleşiyor.
 
Dijital baskı teknolojisi ile 45x45 cm ebadında yer karosu olarak üretilen Palermo serisi, mat taş dokusu sayesinde, özellikle dış mekânlarda doğa ile uyum sağlıyor.
 
Sırlı granit özelliği sayesinde dış etkenlere karşı dayanıklılık gösteriyor ve ayrıca yoğun yaya trafiğinin olduğu alanlarda kullanım kolaylığı sağlıyor.
 
Antik çağ mozaiklerinden esinlenerek tasarlanan serinin ceviz, bej ve gri renk alternatifleri bulunuyor.
 
MAGIC: Tasarımı doğadan izler taşıyor.
 
25x40 cm ebadında krem, kahve ve gri renklerde duvar karosu olarak dijital baskı teknolojisi ile üretilen Magic serisinin parlak çakıl taşlarından oluşan rölyef dokulu tasarımı doğadan izler taşıyor.
 
Sırlı granit özelliği ise dış mekân dekorasyonunda kullanım imkânı sağlıyor.
 
COMO: Birbirinden farklı taş dokular ile kalıpların dışına çıkıyor.
 
Dijital baskı teknolojisi ile 33x33 cm ebadında gri ve bej renklerde sırlı granit yer karosu olarak üretilen serinin farklı dokudaki doğal taşlardan oluşan tasarımı, bahçe ve teras gibi dış mekânların doğal atmosferi ile bütünleşiyor. Dörtlü olarak kullanıldığında oluşan geometrik desen ise sıradanlığı ortadan kaldırıyor.