2012

Ege Seramik, Unicera 2012'deydi

HiCoat nano teknoloji ile üretilen yeni seriler, ilk defa Unicera Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

2009 yılında Digital Tile markası ile Türkiye'ye dijital baskı teknolojisini getiren Ege Seramik, 14-18 Mart 2012 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2. Hol 216 nolu standda HiCoat nano teknoloji ile ürettiği Emperador, Carrara, Onyx ve Reflection serilerini ilk defa ziyaretçi karşısına çıkardı.
 
 Ege Seramik, nano teknoloji ürünü olan yeni serilerin yanı sıra dijital baskı uyguladığı Marina serisi ile PVD kaplama uyguladığı Energy ve Evo serilerine de Unicera 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda yer verdi.
 
 italya'da düzenlenen 2011 Cersaie Fuarı'nda sergilenen, ancak iç pazarda henüz lansmanı yapılmayan yeni ürünler de 2012 Unicera Fuarı'nda yerini aldı.
 
 Ege Seramik, doğal taş ve ahşap konseptin kullanıldığı Digital Tile ile doğa kadar gerçek mekânlar yaratıyor.
 
 Digital Tile koleksiyonunda Arnavut kaldırımı görünümlü Troy serisi ile 33x99 ebatlarındaki Rockwell, Baroque ve Alviano serileri öne çıkıyor. Ahşap görünümlü yeni seriler ise suyun etkisinden korkmadan banyo ve mutfaklarda doğal görünümü sağlamak için oldukça ideal.
 
HiCoat nano teknoloji ürünü olan Emperador serisi, yüzeyde leke ve iz oluşumuna karşı dayanıklılığının yanı sıra aşınmaya karşı da direnç gösteriyor. Hijyenik özelliğe sahip HiCoat nano kaplamalı ürünler, parlak ve kaygan olan yüzeylere uygulandığında su itici bir yüzey oluşturarak banyo gibi ıslak zeminlerde kaymayı önlüyor. Asit bazlara dayanıklı PVD kaplamanın uygulandığı ürünler ise altın ve platin görünümlü olup seramikte metal hissi yaratıyor.
 
 Altın ve platin efektinin kullanıldığı Instyle dekorlar, ışıltılı yüzeyi ile tüm dikkatleri üstünde topluyor.
 
 Sektörün en büyük pazarlama platformu olan Unicera Fuarında tasarım ve teknolojiyi bir arada kullandığı yeni ürünleri ile ziyaretçilerin karşısına çıkan Ege Seramik, bu yıl da modanın belirleyicisi olacağının sinyalini veriyor.