2012

Ege Seramik'ten 2012 İlkbahar Koleksiyonu

ROCKWELL

Rockwell serisi, mekânlara şıklık katıyor.
 
Digital Tile ürünü Rockwell serisi, mermer görünümü ve altın kaplamalı ışıltılı bordürü ile mekânlarda doğallık ve şıklığı aynıanda yakalama fırsatı sunuyor.
 
Dijital baskı teknolojisi ile üretilen 33x99 cm ebadındaki duvar karosu, evin her köşesi için uygun olmasının yanı sıra otel, alışveriş merkezi gibi geniş mekânlarda da kullanmak için ideal. 45x45 cm sırlı granit yer karosu ise soğuk, sıcak, yağmur gibi etkenlere dayanıklılığı sayesinde dış mekânlarda da rahatlıkla kullanılıyor.
 
Rockwell duvar karosu, 12x33cm ebadında üretilen altın kaplamalı Daphne Bordür ile kullanıldığında mekânlara şıklık getirirken romantik bir hava da katıyor.
 
EMPERADOR
 
Emperador serisi, yüzeyde leke ve iz oluşumunu önlüyor.
 
HiCoat nano teknoloji ürünü Emperador serisi, yüzeyde leke ve iz oluşumuna karşı dayanıklılığının yanı sıra aşınmaya karşı da direnç gösteriyor.
 
Nano teknoloji ile 60x60 cm ebadında fildişi, bordo, kahve, yeşil ve siyah renklerde yer karosu olarak üretilen Emperador serisi, Play Köşe Dekor ve Play Bordür Dekor seçenekleri ile farklı döşeme alternatifleri sunuyor.
 
33x33 Mozaik ve 30x30 Baret Mozaik seçenekleri de bulunan Emperador serisinin yüzeyde hijyen sağlaması, öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.
 
CARRARA
 
Carrara serisi, mermer deseni ile ön plana çıkıyor.
 
HiCoat nano teknoloji ürünü Carrara serisi, ünlü İtalyan mermeri Carrara'nın deseni ile dikkatleri üzerinde topluyor.
 
60x60 cm ebadında Gri-Beyaz parlak sırlı porselen yer karosu ve 25x75 cm ebadında Gri-Beyaz Rektifiyeli duvar karosu olarak üretilen Carrara serisi, nano teknoloji sayesinde yüzeyde leke ve iz oluşumunu önlüyor.
 
60x60 cm ebadında Gri-Beyaz Köşe yer karosu ise 10x10 cm ebadında Reflection Siyah ile kullanıldığında mekâna nostaljik bir hava katıyor.
 
ONYX
 
Onyx serisi, doğanın izlerini taşıyor.
 
Digital Tile ve HiCoat nano teknoloji ürünü Onyx serisi, doğadan ilham alınarak tasarlanan deseni ile mekânların atmosferini değiştiriyor.
 
60x60 cm ebadında Parlak Bej Rektifiyeli ve Parlak Gri Rektifiyeli yer karoları, dijital baskı teknolojisi ile doğal mermer ve onyx taşı görünümünde üretiliyor.
 
33x33 cm ebadında Bej Mozaik ve Gri Mozaik seçenekleri de bulunan Onyx serisi, doğanın izlerini taşımasının yanı sıra nano teknoloji sayesinde yüzeyde leke ve iz oluşumunu önlüyor.
 
TROY
 
Arnavut Kaldırımı görünümü ile Troy serisi, mekânlarda nostalji rüzgârı estiriyor.
 
Digital Tile ürünü Troy serisi, nostalji rüzgârı estirmesinin yanı sıra dayanıklılığı ile dış mekânlarda da rahatlıkla kullanılıyor.
 
Dijital baskı sayesinde Arnavut Kaldırımı deseni uygulanan Troy serisi, 45x45 cm ebadında bej, gri ve kahve renklerde üretiliyor.