2015

EGE SERAMİK CERSAIE’DE TAM NOT ALDI

 Seramik sektörünün öncü firmalarından Ege Seramik dopdolu bir fuar geçirdi. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği listede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yerini koruyan ve ileri teknolojisini, özgün tasarımlarını Türk Standartları Enstitüsü ( TSE ) tarafından verilen ‘’ TSE Çift Yıldız ‘’ belgesini alarak tescil ettiren Ege Seramik, Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı ve doğalgaz tüketimini azaltan üretim tesislerinin açılışını da yine bu yıl gerçekleştirdi.

 28 Eylülde başlayan 2 Ekim sona eren CERSAIE Seramik Fuarı’nda yerini alan Ege Seramik, üretimde en son teknoloji kullandığı, katma değeri yüksek kaliteli ve yenilikçi 14 yeni ürünü görücüye çıkardı. Fuara katılan yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyonel tarafından tam not alan Ege Seramik ürünleri 2015-2016 sezonunda da mekânları yeni yaşam alanlarına dönüştürecek.

 Firma fuarda Autumn 2015 kataloğunda yer alan Aruba, Atlas, Belgium, Stone, Campus, Pompie, Rock,  Savannah gibi sırlı granit, mermer ve ahşap dokulu bir birinden iddialı ürünlerle göz doldururken, Altıgen şekilli Jolly ile geçme kalıplı ve tuğla görüntüsü sağlayan Atlas CERSAIE’nin en farklı ürünleri oldu. Ege Seramik bu yıl da tüm yönetim kadrosu ile fuara katılım sağladı.