2015

Ege Seramik Unicera Fuarı’nda Boy Gösterecek

Seramik sektörünün lider markalarının bir araya geldiği Unicera Fuarı bu yıl 24-28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Tüyap tarafından organize edilen Unicera Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırlayacak.

Ege Seramik, katılacağı Unicera Fuarı’nda özgün tasarımlarını ve iddialı serilerini Spring Collection 2015 koleksiyonu ile ziyaretçilerin beğenisine sunacak.  Ege Seramik, koleksiyonunda tüm dünyada trend olan doğal taş dokulu, mermer dokulu ve ahşap dokulu ürünleri ile farklı ebatları ön plana çıkartacak.

Fuar katılımları ve hazırlıklarıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Unicera Fuarı seramik firmaları için önemli bir organizasyon. Ege Seramik olarak Unicera Fuarı’na oldukça önem veriyoruz. Fuar çalışmalarımıza aylar öncesinden başlayıp ürünlerimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Ürün geliştirme konusunda sektörün en hızlı hareket eden firmasıyız. Bu yılda standımızda 16 yeni ürünümüzü tanıtacağız’’ dedi.