2018

EGE SERAMİK’TEN HI-TILE TECHNOLOGY MALZEMELER

EGE SERAMİK’TEN HI-TILE TECHNOLOGY MALZEMELER

Ege Seramik 4 yeni Hi-Tile Technology malzeme kullanılarak ürettiği yeni ürünlerinin tanıtımını CERSAIE Fuarı’nda gerçekleştirecek. Üst segment ürün portföyünü Hi-Tile Technology ürün serileri ile genişleten firma, seramikte farklılık arayanlara yeni alternatifler sunmaya devam ediyor.

Tasarım çizgisi ile rakiplerinden ayrılan Ege Seramik, Hi-Tile Technology yeni malzemeleri ile üretim teknolojisini de farklılaştırmış oldu. Crystal shine effect, glossy effect ink, deep effect ink ve granillia application olmak üzere 4 yeni malzemeyi kapsayan Hi-Tile Technology sınıfı malzemelerin her biri farklı bir yüzey etkisine sahip. Ekstra parlaklık, kısmi parlaklık, rölyef etkisi ve doku kazandıran bu yeni malzemeler ile desenler çok daha etkili ve gerçekçi bir görünüm kazanıyor.

Seramiklerin önemli dekorasyon malzemelerinden biri haline gelip, tüm yaşam alanlarında tercih edilir olduğu günümüzde, farklılık yaratabilmek her zamankinden çok daha gerekli. Bu noktadan yola çıkarak Hi-Tile Technology malzemeler kullanarak yeni serileri ile büyük fark yaratan Ege Seramik, trendleri yaratan firma olma iddiasını koruyor.

Galaxy: Hi-Tile Technology malzemelerinden Crystal Shine effect kullanılarak üretilen Ege Seramik Galaxy serisi yüzeyi ile yıldızlar kadar parlak ve göz alıcı. Beton görünümün bu en parlak ve şık versiyonu ile sizde vakit kaybetmeden tanışın.

Indiana: Ege SeramikIndiana Serisi ile seramikte mermer görünümünü yeniden tanımlıyor. Hi-Tile Technology malzemelerinden Deep effect ink uygulaması sayesinde seri üzerindeki desenleri ile uyumlu dokulu bir yüzeye sahip. Bu sayede Indiana serisini doğal mermerden ayırt edebilmek oldukça zor. 60x60 cm ve 60x120 cm büyük ebatları ile seri daha doğal bir döşeme görünümü elde edilmesine olanak sağlıyor.

Jungle: Ege Seramik Jungle serisi ile seramikte son teknoloji şimdi tüm yaşam alanlarınızda. Ahşap görünümlü olarak tasarlanan seri yüzeyine uygulanan Hi-Tile Technology malzemelerinden glossy effect ink sayesinde desenle uyumlu ve doğal görünüm sağlayan kısmi parlaklıklara sahip. Ahşap görünümün en yeni ve teknolojik yorumu sizi çok etkileyecek.

Peace: Ege SeramikHi-Tile Technology ailesinin yeni üyesi Peaceile şaşırmaya hazır olun. Deep effect ink uygulaması sayesinde kalıp işlemi görmeden mikro dokulu bir yüzey kazanan seri, 25x75 cm ebatlarında tasarlandı. Çizgisel desenleri ve soft renkleri ile Peace sezonun en trend seçeneklerinden biri.  

Santorini: Mozaik görünümün seramikteki en gerçekçi yorumu Santorini’ yi mutlaka görmelisiniz.Ege SeramikHi-Tile Technology ailesinin yeni üyesi Santorini, Deep effect ink uygulaması sayesinde gerçek mozaik taşlardan oluşturulmuş gibi parçalı bir dokuya sahip. 60x60 cm ve 60x120 cm ebatları ile seri, size mozaik şıklığını seramiğin kolay kullanım avantajı ile sunuyor.

Thassos: Thassos serisi ile mini mozaik görünümünü keşfedin. Hi-Tile Technology malzemelerinden Deep effect ink kullanılarak üretilen Thassos, mini mozaik parçalarının birleşiminden oluşmuş gibi görünüyor. 60x60 cm ve 60x120 cm ebatları ile daha bütün bir görünüm elde etmeyi sağlayan Thassos, dokulu yüzeyi ile mini mozaik görünümünün yeni alternatifi.